Husqvarna jyrsimet

Husqvarna jyrsin TF 225

Helppokäyttöinen ja luotettava jyrsin on varustettu tehokkaalla ja helposti käynnistyvällä B&S-moottorilla. Säädettävä ja taitettava työntöaisa, kaksoiskantokahvat ja kuljetuspyörä helpottavat säilyttämistä ja kuljettamista. Kannusrauta parantaa tasapainoa, ja taimisuoja ehkäisee kasvustolle aiheutuvia vahinkoja. Lisävarusteena on saatavana metallipyörillä varustettu vakoaura.

Muokkaussyvyys 25.0 cm
Työleveys 60.0 cm
Moottorin valmistaja RATO
Sylinteritilavuus 179.0 cm³

Hinta 619,-

Husqvarna jyrsin TF 335

Kätevä ja luotettava puutarhajyrsin on varustettu tehokkaalla B&S-moottorilla ja muilla käyttöä helpottavilla toiminnoilla. Irrotettavassa vaihdelaatikossa on voitelumahdollisuus. Säädettävä ja taitettava työntöaisa, vetotanko ja kasvisuojat parantavat käytettävyyttä ja helpottavat säilytystä. Lisävarusteena on saatavana metallipyörillä varustettu vakoaura.

Muokkaussyvyys 30.0 cm
Työleveys 80.0 cm
Moottorin valmistaja Briggs & Stratton
Sylinteritilavuus 208.0 cm³

Hinta 779,-

Husqvarna jyrsin TF 435P
(myymälätuote)

Edistyksellinen puutarhajyrsin vaativiin olosuhteisiin. Varustettu luotettavalla, hiljaisella ja helposti käynnistyvällä Subaru-moottorilla. Peruutusvaihde ja pneumaattinen voimansiirto parantavat käyttömukavuutta ja suorituskykyä. Miellyttävä ja säädettävä työntöaisa takaa hyvän ergonomian. Erinomainen jyrsin tehokkuutta, hyvää ergonomiaa ja helppokäyttöisyyttä arvostavalle vaativalle käyttäjälle. Lisävarusteena vakoaura ja metallipyörät.

Muokkaussyvyys 30 cm
Työleveys 80 cm
Moottorin valmistaja Honda
Sylinteritilavuus 169 cm³

Hinta 1139,-


Jyväskylän Konesaha Oy

Ahjokatu 13
40320 Jyväskylä


P.
(014) 676 027
myynti@konesaha.fi
Ma-Pe 9 – 17, La 9 – 13