Moottorisahat (myymälässä olevat tuotteet)

HUSQVARNA 550XPG Mark2 (2 vuoden takuu)

Vahvassa, kestävässä ja helposti hallittavassa 50-kuutioisessa moottorisahassa on erinomainen suorituskyky ja leikkuuteho. Soveltuu pienten ja keskikokoisten puiden kaatoon, katkaisuun ja karsintaan sekä vaativaan puiden hoitoon. Kapea saharunko ja innovatiiviset ominaisuudet varmistavat luotettavan tehon ja helppokäyttöisyyden. Lämpökahvat parantavat käyttömukavuutta kylmissä ja kosteissa olosuhteissa.

Sylinteritilavuus 50.1 cm³
Teho 3.0 kW
Suositeltu terälevyn pituus maks. 50 cm
Paino (ilman terävarustusta) 5.5 kg

Hintaan sisältyvät:
X-Force laminoitu terälevy .325″ 1.3mm
PIXEL Teräketju SP33G Semi chisel Pixel 0.325″ 1,3 mm

Hinta 999,-

HUSQVARNA 550XP Mark2 (2 vuoden takuu)

Vahvassa, kestävässä ja helposti hallittavassa 50-kuutioisessa moottorisahassa on erinomainen suorituskyky ja leikkuuteho. Soveltuu pienten ja keskikokoisten puiden kaatoon, katkaisuun ja karsintaan sekä vaativaan puiden hoitoon. Kapea saharunko ja innovatiiviset ominaisuudet varmistavat luotettavan tehon ja helppokäyttöisyyden.

Sylinteritilavuus 50.1 cm³
Teho 3.0 kW
Suositeltu terälevyn pituus, maks. 50 cm
Paino (ilman terävarustusta) 5.3 kg

Hintaan sisältyvät:
X-Force laminoitu terälevy .325″ 1.3mm PIXEL
Teräketju SP33G Semi chisel Pixel 0.325″ 1,3 mm

Hinta 925,-

HUSQVARNA 545G Mark2 (2 vuoden takuu)

Voimakas, kestävä ja helposti hallittava 50-kuutioinen moottorisaha tehokkaaseen kaatoon ja karsintaan. Kapea saharunko ja innovatiiviset ominaisuudet varmistavat luotettan suorituskyvyn ja helppokäyttöisyyden. X-TORQ®-moottoriteknologia pienentää polttoaineenkulutusta ja haitallisia päästöjä. Lämpökahvat parantavat käyttömukavuutta kylmissä ja kosteissa olosuhteissa.

Sylinteritilavuus 50.1 cm³
Teho 2.7 kW
Suositeltu terälevyn pituus, maks. 50 cm
Paino (ilman terävarustusta) 5.5 kg

Hinta 759,-

HUSQVARNA 545 Mark2 (2 vuoden takuu)

Voimakas, kestävä ja helposti hallittava 50-kuutioinen moottorisaha tehokkaaseen kaatoon ja karsintaan. Kapea saharunko ja innovatiiviset ominaisuudet varmistavat luotettan suorituskyvyn ja helppokäyttöisyyden. X-TORQ®-moottoriteknologia pienentää polttoaineenkulutusta ja haitallisia päästöjä.

Sylinteritilavuus 50.1 cm³
Teho 2.7 kW
Suositeltu terälevyn pituus, maks. 50 cm
Paino (ilman terävarustusta) 5.3 kg

HUSQVARNA 572 XPG (2 vuoden takuu)

572XP® G painaa vain 6,6 kg, mutta sen moottoriin mahtuu tehoa 4,3 kW. Teho-painosuhde on parempi kuin missään muussa tilavuudeltaan samassa Husqvarna-sahassa. Myös leikkuuteho on 12 % parempi kuin aiemmissa vastaavissa malleissa. Erinomainen jäähdytys ja tehokas suodatus takaavat sahan kestävyyden ja suorituskyvyn, ja älykäs muotoilu ja helppokäyttöisyys pitävät tuottavuuden korkealla pitkiäkin terälevyjä käytettäessä. AutoTune™, Air Injection™ ja alhainen tärinätaso tekevät pitkästäkin työpäivästä mukavan.

Sylinteritilavuus 70.6 cm³
Teho 4.3 kW
Suositeltu terälevyn pituus, maks. 70 cm
Paino (ilman terävarustusta) 6,8 kg

Hinta 1199,-

HUSQVARNA 120 Mark2

Helppokäyttöinen yleissaha satunnaiseen käyttöön. Erinomaisen leikkuutehon ansiosta saha sopii hyvin kevyisiin töihin, kuten polttopuiden sahaamiseen ja pienten puiden kaatoon ja karsintaan. X-Torq®-moottori pienentää päästöjä ja polttoaineenkulutusta ja Air Injection pitää suodattimen puhtaana. Terävarustuksen pieni takapotkun riski parantaa turvallisuutta. Moottorisahaa käytettäessä suosittelemme käyttämään turvavarusteita

Sylinteritilavuus 38,2 cm³
Teho 1.4 kW
Suositeltu terän pituus max 45 cm
Paino (ilman terävarustusta) 4.85 kg

Tarjoushinta 179,90

HUSQVARNA 130

Kevyt ja näppärä Husqvarna 130 -moottorisaha on helppo käynnistää ja käsitellä. Se on omiaan polttopuiden teossa ja soveltuu myös pienten puiden kaatoon ja karsintaan. Pieni, mutta tehokas saha antaa taatusti vastinetta rahalle.

Sylinteritilavuus 38,2 cm³
Teho 1.5 kW
Suositeltu terän pituus max 40 cm
Paino (ilman terävarustusta) 4.7 kg

Tarjoushinta 219,-

HUSQVARNA 135  Mark2

Vankka, luotettava ja helppokäyttöinen moottorisaha soveltuu satunnaisiin pihatöihin, kuten polttopuiden sahaukseen ja pienten puiden kaatoon ja karsintaan. Helposti käynnistyvän ja hallittavan sahan sivulla on kätevä ja nopea ketjunkiristys.

Sylinteritilavuus 38 см³
Teho 1.6 kW
Suositeltu terälevyn pituus, maks. 40 cm
Paino (ilman terävarustusta) 4.7 kg

Tarjoushinta 249,-

HUSQVARNA 440 e-series

Kevyt ja tehokas yleissaha on äärimmäisen helposti hallittava ja helppokäyttöinen. Entistä kapeampi muotoilu ja vaivaton käynnistys myös hitaammalla vedolla. Ainutlaatuinen X-Torq®-moottori vähentää merkittävästi haitallisia päästöjä ja polttoaineenkulutusta. Varustettu Smart Start® -kevytkäynnistyksellä, polttoainepumpulla ja automaattisesti käynnistysasentoon palautuvalla pysäytyskatkaisimella. Helppokäyttöinen ketjun pikakiristys.

Sylinteritilavuus  40.9 cm³
Teho 1.8 kW
Suositeltu terälevyn pituus, maks.  45 cm
Paino (ilman terävarustusta)  4.4 kg

Hinta 479,-

HUSQVARNA 439

Erittäin kevyt ja helppokäyttöinen moottorisaha vaativallekin käyttäjälle. X-Torq®-moottoritekniikan ansiosta polttoaineenkulutus on vähäistä ja pakokaasupäästöt ovat matalat. Smart Start®, polttoainepumppu sekä automaattisesti käynnistysasentoon palautuva pysäytyskatkaisija takaavat varman ja helpon käynnistämisen.

Sylinteritilavuus 35.2 cm³
Teho  1.5 kW
Suositeltu terälevyn pituus, maks.  40 cm
Paino (ilman terävarustusta) 3.92 kg

Hinta 479,-

HUSQVARNA 543 XP

Kevyt ja tehokas Husqvarna 543 XP® on ammattimaiseen käyttöön ja ammattitasoa vaativalle tarkoitettu suorituskykyinen saha. Keveyden ja teräketjun suuren nopeuden ansiosta saha sopii hyvin tehokkaaseen karsintaan. Ainutlaatuinen X-TORQ®-moottoriteknologia takaa riittävän tehon samalla, kun polttoaineenkulutus on jopa 20 % pienempi ja pakokaasupäästöt ovat 75 % alhaisemmat kuin perinteisessä 2-tahtimoottorissa.

Sylinteritilavuus 43.1 cm³
Teho  2.2 kW
Suositeltu terälevyn pituus, maks.  45 cm
Paino (ilman terävarustusta) 4.5 kg

Hinta 689,-

HUSQVARNA T525

Kevyt puunhoitosaha soveltuu niin ammatti- kuin satunnaiseen käyttöönkin. Husqvarnan yläkahvalla varustetussa sahassa on tehokas X-Torq®-moottori, joka vähentää polttoaineenkulutusta ja haitallisten päästöjen määrää merkittävästi. T525 on helppokäyttöinen ja turvallinen valinta kaikkeen karsintaan ja siistimiseen.

Sylinteritilavuus  27 cm³
Teho 1.1 kW
Suositeltu terälevyn pituus, maks. 30 cm
Paino (ilman terävarustusta) 2.7 kg

Hinta 599,-

HUSQVARNA 420 EL

Uuden, tehokkaan sähkösahan ergonomia ja käsiteltävyys ovat erinomaiset. Erittäin suuri ketjunopeus takaa parhaan mahdollisen tuloksen erilaisissa kuluttaja- ja ammattikäytön töissä.

Teho 1.7 kW
Suositeltu terälevyn pituus, maks. 40 cm
Paino (ilman terävarustusta) 4.7 kg
Jännite 230 V

Hinta 249,-

HUSQVARNA 418 EL

Uuden, tehokkaan sähkösahan ergonomia ja käsiteltävyys ovat erinomaiset. Erittäin suuri ketjunopeus takaa parhaan mahdollisen tuloksen erilaisiin käyttötarpeisiin.

Teho  1.7 kW
Suositeltu terälevyn pituus, maks.  40 cm
Paino (ilman terävarustusta) 4.7 kg
Jännite 230 V

Hinta 219,-

HUSQVARNA 435

Kevyt ja tehokas yleissaha on äärimmäisen helposti käynnistyvä ja hallittava. Ainutlaatuinen X-Torq®-moottori vähentää polttoaineenkulutusta ja haitallisia päästöjä merkittävästi. Varustettu käynnistystä helpottavilla polttoainepumpulla ja automaattisesti käynnistysasentoon palautuvalla stop-katkaisimella.

Sylinteritilavuus 40.9 cm³
Teho 1.6 kW
Suositeltu terälevyn pituus, maks. 45 cm
Paino (ilman terävarustusta) 4.2 kg

Tarjoushinta 319,-

(Norm. 379,-)

HUSQVARNA 543 XP G

Kevyt ja tehokas Husqvarna 543 XP® G on ammattimaiseen käyttöön ja ammattitasoa arvostavalle käyttäjälle tarkoitettu suorituskykyinen saha. Keveyden ja teräketjun suuren nopeuden ansiosta saha sopii hyvin tehokkaaseen karsintaan. Ainutlaatuinen X-TORQ®-moottoriteknologia takaa riittävän tehon samalla, kun polttoaineenkulutus on jopa 20 % pienempi ja pakokaasupäästöt ovat 75 % alhaisemmat kuin perinteisessä 2-tahtimoottorissa. Varustettu käyttömukavuutta lisäävällä kahvalämmityksellä.

Sylinteritilavuus 43.1 cm³
Teho  2.2 kW
Suositeltu terälevyn pituus, maks.  45 cm
Paino (ilman terävarustusta) 4.7 kg

Hinta 749,-

HUSQVARNA 445 II E-Series

Tehokas moottorisaha Husqvarnan ammattiominaisuuksia ja -laatua arvostavalle. Ainutlaatuinen X-TORQ®-moottori vähentää polttoaineenkulutusta ja haitallisia päästöjä merkittävästi. Automaattisesti käynnistysasentoon palautuva stop-katkaisin ja polttoainesäiliön tarkistusikkuna helpottavat käyttöä. Käynnistyksen varmistavat Smart Start® ja polttoainepumppu.

Sylinteritilavuus 45,7 cm³
Teho 2.1 kW
Suositeltu terälevyn pituus, maks. 50 cm
Paino (ilman terävarustusta) 4.9 kg

 

Hinta 549,-

Husqvarna 535 LiXP

Kevyt ja tehokas moottorisaha ammattimaista luotettavuutta arvostavalle käyttäjälle. Soveltuu loistavasti kirvesmiehille, urakoitsijoille ja puunhoitajille. Ominaisuuksiin kuuluvat erinomainen suorituskyky ja ergonomia sekä suuri teräketjun nopeus. Hinta ei sisällä akkua ja laturia.

Suositeltu terälevyn pituus, maks. 35 cm
Paino (ilman terävarustusta) 2.6 kg
Paino (ilman akkua) 2.4 kg
Hintaan sisältyvät:
12″ / 3/8″ MINI / 1,1 mm
SN / pieni soviteTeräketju H38
3/8″ MINI / 1.1 mm / 45 dl

Hinta 549,- (hinta ilman akkua ja laturia)

Husqvarna 120i

Helppokäyttöinen ja kevytrakenteinen akkusaha soveltuu erinomaisesti pienten puiden kaatamiseen ja oksien karsimiseen. Intuitiiviset näppäimet helpottavat laitteen käynnistämistä, ja ketjujarru varmistaa käyttöturvallisuuden. Päästötön ja hiiliharjaton moottori, ja pitkinäkin työjaksoina luotettavan suorituskyvyn takaava savE™-tila. Käyntiääni on niin hiljainen, että koneen käyttäminen ei asuinalueillakaan häiritse naapureita.  Hinta ei sisällä akkua ja laturia.

Akun jännite 36V
Suositeltu terälevyn pituus, maks. 30 cm
Paino (ilman terävarustusta) 2.95 kg
Paino (ilman akkua) 2.95 kgHintaan sisältyvät:
Terälevy PIXEL 12″ .3/8″ mini 1,1 mm, pieni sovite
Teräketju PIXEL H38 .3/8″ MINI 1,1 mm 45 L

Hinta 249,- (hinta ilman akkua ja laturia)

Hinta 349,- (Sis. QC80 laturi+BLI20 akku, 4,0Ah)

Husqvarna 130i

Hiljainen, kevyt ja erittäin helppokäyttöinen moottorisaha. Soveltuu erinomaisesti kirvesmiehille, hedelmänviljelijöille ja muuhun vaativaan käyttöön. Akkukäyttöisessä sahassa on pitkäikäinen ja kestävä hiiliharjaton moottori ja ilman työkaluja kiristettävä teräketju. . Hinta ei sisällä akkua ja laturia.

Akun jännite 36V
Suositeltu terälevyn pituus, maks. 35 cm
Paino (ilman terävarustusta) 2.7 kgHintaan sisältyvät:
Terälevy PIXEL 12″ .3/8″ mini 1,1 mm, pieni sovite

Hinta 379,-


Jyväskylän Konesaha Oy

Ahjokatu 13
40320 Jyväskylä


P.
(014) 676 027
Fax. (014) 676 026
myynti@konesaha.fi
Ma-Pe 9 – 17, La 9 – 13