Klippo ruohonleikkurit

Klippo Champion ruohonleikkuri

Pienten ja keskisuurten nurmikoiden mestari. Keveytensä ja erinomaisen tasapainonsa ansiosta ruohonleikkuri on äärimmäisen helppokäyttöinen. Bioleikkuujärjestelmän ja irrotettavan ilmanohjaimen yhdistelmä tekee leikkurista monipuolisen. Jos ruoho on korkeaa tai paksua, voi irrotettavan ilmanohjaimen ottaa pois leikkaamisen helpottamiseksi. Leikkuuleveys 48 cm. Leikkuutulos on erinomainen kaikissa tilanteissa. Briggs & Stratton 625e -moottori.

Moottorin valmistaja Briggs & Stratton
Vetojärjestelmä Työnnettävä
Leikkuumenetelmä Bioleikkuu
Leikkuuleveys 48 cm

Hinta 639,-

Klippo Comet S ruohonleikkuri

Kestävällä etupyörävedolla varustettu silppuava ruohonleikkuri. Sopii leikkuuleveytensä (53 cm) ansiosta suurille nurmikoille. Briggs & Stratton DOV Ready Start -moottori, cross-cut-terät. Joutsen-ympäristömerkki.

Moottorin valmistaja Briggs & Stratton
Vetojärjestelmä Vetävä
Leikkuumenetelmä Bioleikkuu
Leikkuuleveys 53 cm

Hinta 979,-

Klippo Triumph

Pienin bensiinikäyttöinen ruohonleikkurimme on varustettu Klippolle tunnusomaisilla yksityiskohdilla, joita ovat mm. yhdestä kappaleesta valettu alumiinirunko, kaksoiskuulalaakereilla varustetut kumipäällysteiset teräspyörät sekä ergonominen korkeus- ja sivusuunnassa säädettävä työntöaisa, joka helpottaa työskentelyä eri asennoissa. Leikkuuleveys 42 cm, bioleikkuu. Briggs & Stratton 625e -moottori.

Moottorin valmistaja Briggs & Stratton
Vetojärjestelmä Työnnettävä
Leikkuumenetelmä Bioleikkuu
Leikkuuleveys 42 cm

Hinta 449,-


Jyväskylän Konesaha Oy

Ahjokatu 13
40320 Jyväskylä


P.
(014) 676 027
myynti@konesaha.fi
Ma-Pe 9 – 17, La 9 – 13