Ruohonleikkurit (myymälässä olevat tuotteet)

HUSQVARNA R 214 TC

Tehokkaassa Riderissa on kaksisylinterinen v-moottori ja vaihtoehtoisena 94 tai 103 cm leveä leikkuulaite, joka varmistaa ensiluokkaisen bioleikkuun tai ulospuhalluksen. Takarunko-ohjaus ja edessä oleva leikkuulaite varmistavat kätevän käytön ohella pääsyn ahtaisiin paikkoihin ja hyvän näkyvyyden työskentelyalueelle. Käyttömukavuutta parantavat poljinohjattu hydrostaattinen voimansiirto, hyvin ulottuvilla olevat hallintalaitteet ja automaattinen terien päällekytkentä. Leikkuulaite voidaan kääntää helposti huoltoasentoon, jolloin se on helppo puhdistaa käytön jälkeen. Laajan lisälaitevalikoiman, kuten lumilevy, peräkärry, sammalenrepijä ja levitin, ansiosta R 214TC soveltuu moneen muuhunkin kuin ruohon leikkaamiseen. Varustettu tuntimittarilla.

Moottorin valmistaja Briggs & Stratton
Nettoteho/esiasetettu rpm 9.9 kW
Leikkuulmenetelmä BioClip®/Taaksepuhallus
Leikkuuleveys 94 cm

Hinta 4499,-
(sis.94cm leikkuulaite)

HUSQVARNA R 216 T AWD

Nelivetoisessa Rider-leikkurissa helppokäyttöisyys ja erinomainen käsiteltävyys yhdistyvät tehoon ja suorituskykyyn. Voimakas V2-moottori varmistaa mukavan käytön ja loistavat tulokset. Takarunko-ohjaus helpottaa hallintaa tiukimmissakin käännöksissä. LED-ajovalot ja helppo käynnistys avaimella. Leikkuulaite ei sisälly hintaan.

Moottorin valmistaja Briggs & Stratton
Nettoteho/esiasetettu rpm 9.7 kW
Leikkuuleveys, min. 94 cm
Leikkuuleveys, maks. 103 cm

Hinta 5099,-

Leikkuulaite
Combi 94 1090,-
Combi 103 1199,-

HUSQVARNA R 112 C

Jos haluat aidon Husqvarna Riderin, jolla on helppo leikata kukkapenkkien, pensaiden, puiden ja muiden nurmikolla olevien esteiden ympärykset, on Husqvarna R 112C on oikea valinta. Leikkurin kompakti muotoilu varmistaa helpon käsittelyn ahtaissakin paikoissa ja helpottaa varastointia. Pienemmästä koosta huolimatta koneen pito on erinomainen myös rinteessä ja märällä alustalla. Takarunko-ohjaus minimoi kääntösäteen. Edessä oleva leikkuulaite jättää leikattavan alueen hyvin näkyviin.

Moottorin valmistaja Briggs & Stratton
Nettoteho/esiasetettu rpm 6.4 kW
Leikkuumenetelmä BioClip®/Taaksepuhallus
Leikkuuleveys 85 cm

Hinta 2990,-

HUSQVARNA R 112 C5

Jos haluat aidon Husqvarna Riderin, jolla on helppo leikata kukkapenkkien, pensaiden, puiden ja muiden nurmikolla olevien esteiden ympärykset, on Husqvarna R 112C5 oikea valinta. Leikkurin kompakti rakenne varmistaa helpon käsittelyn ahtaissakin paikoissa ja helpottaa varastointia. Ketterän ajoleikkurin pito on erinomainen myös rinteissä ja märällä alustalla. Takarunko-ohjaus minimoi kääntösäteen. Edessä oleva leikkuulaite takaa loistavan näkyvyyden leikattavalle alueelle.

Moottorin valmistaja Briggs & Stratton
Nettoteho/esiasetettu rpm 6.4 kW
Leikkuumenetelmä BioClip®/Taaksepuhallus
Leikkuuleveys 85 cm

Hinta 2599,-

HUSQVARNA LC 247 SP

Vetävässä ruohonleikkurissa on käyttöä helpottava automaattirikastin ja kestävä komposiittirunko. Nykyaikaisten materiaalien, rakenteen ja teknologian etujen myötä leikkuri tarjoaa erinomaisen leikkuutehon ja -tuloksen.

Moottori 575EX
Vetojärjestelmä Vetävä
Leikkuumenetelmä Keruu/Taaksepuhallus
Leikkuuleveys 47 cm

Hinta 529,-

HUSQVARNA LB 246 PI

Uudistunut kestosuosikki, työnnettävä ruohonleikkuri, joka silppuaa erittäin tehokkaasti ja käynnistyy helposti. Kevyt yhdistelmäleikkuulaite ja ergonominen kahva tekevät leikkurin hallinnasta helppoa. Edistynyt silppuamisterä leikkaa ruohon pienemmäksi ja hienommaksi, jolloin leikkuujäte sulautuu nopeasti nurmikkoon. Näin leikkuujätettä ei enää tarvitse kerätä, ja lannoitteen määrää voi vähentää. Nurmikon leikkuujäte toimii sen luonnollisena lannoitteena. InStart-järjestelmän ansiosta käynnistys ja pysäytys on vaivatonta.

Moottori 575iS
Vetojärjestelmä Työnnettävä
Leikkuumenetelmä BioClip®
Leikkuuleveys 46 cm

Hinta 409,-

HUSQVARNA LC 253 S

Laadukas ja helppokäyttöinen vetävä ruohonleikkuri on omiaan keskikokoisilla nurmialueilla. Kestävän ja korroosiosuojatun komposiittirungon sekä alumiinivanteiden ansiosta leikkurin käyttäminen on kevyttä. Luotettava moottori ja kumipyörät lisäävät suorituskykyä ja parantavat hallittavuutta. Ergonominen, taitettava työntöaisa, kätevät hallintalaitteet ja helppo leikkuukorkeuden säätö helpottavat työtä. Keruuterän ansiosta nurmikolle jää vain vähän leikkuujätettä, joten tuloksena on siisti ja tasainen nurmimatto

Moottori  650EXI
Vetojärjestelmä Vetävä, yksi nopeus
Leikkuumenetelmä Keruu/Taaksepuhallus
Leikkuuleveys  53 cm

 

Hinta 579,-

HUSQVARNA LC 347 VI

Korkealaatuisessa, vetävässä ruohonleikkurissa on komposiittirunko ja tehokas moottori. Innovatiivisen InStart-toiminnon ansiosta ruohonleikkurin käynnistäminen ja pysäyttäminen on erittäin helppa. Mukavat ja taitettavat kahvat parantavat käyttömukavuutta. Nopeudensäätö ja helppokäyttöinen leikkuukorkeuden säätö varmistavat erinomaisen leikkuutuloksen, ja tehokkaan keruuterän ansiosta nurmikolle ei jää leikkuujätettä.

Moottori 675EXI
Vetojärjestelmä Vetävä, portaaton nopeudensäätö
Leikkuumenetelmä Keruu/BioClip®/Taaksepuhallus
Leikkuuleveys 47 cm

Hinta 689,-

HUSQVARNA LB 146 P

Uudistettu kestosuosikki, työnnettävä ruohonleikkuri, joka silppuaa ruohon erittäin tehokkaasti. Helppo käynnistää. Kevyt yhdistelmäleikkuulaite ja ergonominen kahva tekevät leikkurin hallinnasta helppoa. Edistynyt silppuamisterä leikkaa ruohon pienemmäksi ja hienommaksi, jolloin leikkuujäte sulautuu nopeasti nurmikkoon. Näin leikkuujätettä ei enää tarvitse kerätä, ja lannoitteen määrää voi vähentää. Nurmikon leikkuujäte toimii sen luonnollisena lannoitteena. ABS-runko ei ruostu, eikä maali irtoa.

Moottori 500e
Vetojärjestelmä Työnnettävä
Leikkuumenetelmä BioClip®
Leikkuuleveys 46 cm

Hinta 339,-

HUSQVARNA LC 140 S

Helppokäyttöinen, vetävä ruohonleikkuri sopii hyvin pienempiin puutarhoihin. Ominaisuuksina mm. kestävä teräksinen leikkuulaite, pehmustettu työntöaisa, keskitetty leikkuukorkeuden säätö ja kuulalaakeroidut pyörät.

Moottori 450e
Vetojärjestelmä Vetävä
Leikkuumenetelmä Keruu/Taaksepuhallus
Leikkuuleveys  40 cm

Hinta 379,-

HUSQVARNA LB 248 S

Suosittu vetävä ruohonleikkuri, jossa on BioClip-leikkuukotelo ja uusi, päivitetty ammattimainen muotoilu. Tukeva 48 cm:n teräksinen leikkuulaite on rakennettu kestämään ja ergonominen kahva vähentää leikkuusta aiheutuvaa rasitusta. Optimoitu terä ja leikkuulaite tekevät ruohosta pienempää ja hienompaa silppua, joka sulautuu nurmikkoon nopeasti. Leikkuujätettä ei tarvitse kerätä ja myös lannoitustarve pienenee: leikkuujäte toimii luonnollisena lannoitteena.

Moottori 650EXI
Vetojärjestelmä Takapyöräveto
Leikkuumenetelmä BioClip®/Sivullepuhallus
Leikkuuleveys 48 cm

Hinta 459,-

HUSQVARNA NOVOLETTE 540 Silent

540-malli on ainutlaatuinen vapaakelatyyppinen ruohonleikkuri, jossa vastus ja melu on minimoitu. Tämän ansiosta se on markkinoiden hiljaisin kelaruohonleikkuri. Novolette-leikkuujärjestelmä, kuulalaakeroitu leikkuukela ja lisävarusteena ruohonkerääjä.

Vetojärjestelmä Työnnettävä
Leikkuumenetelmä Yhtenäinen pystyleikkuuterä
Leikkuuleveys 40 cm

Hinta 153,-

Akkukäyttöiset

HUSQVARNA LC 347VLi

Akkukäyttöisessä ruohonleikkurissa on suuri leikkuuleveys ja paikka kahdelle Husqvarna-akulle, mikä lisää käyttömukavuutta, kustannustehokkuutta ja käyttöaikaa. Hiljainen, tehokas ja savuton käyttö ei aiheuta lainkaan suoria päästöjä. Ergonomiseen muotoiluun kuuluvat helppokäyttöinen näppäimistö, selkeä korkeuden säätö ja vaivaton hallinta. Vetojärjestelmä helpottaa keskisuurten nurmialueiden leikkaamista. Käyttäjä saa tuotetietoja Bluetooth-yhteyden välityksellä, minkä ansiosta seuranta ja huolto on tehokkaampaa.

Vetojärjestelmä Vetävä, portaaton nopeudensäätö
Leikkuumenetelmä Keruu/BioClip®/Taaksepuhallus
Leikkuuleveys 47 cm

Hinta 649,-

HUSQVARNA LB 146i

Kevyessä ja tehokkaassa akkuruohonleikkurissa on kestävä komposiittikotelo, joka tehostaa silppuavaa leikkuutoimintoa. Ergonomisesti muotoiltu työntöaisa, intuitiivinen näppäimistö ja keveyden ansiosta helppo ohjattavuus parantavat käyttömukavuutta. Yhteensopiva Husqvarna BLi -akkujärjestelmän kanssa. Hinta ei sisällä akkua eikä laturia.

Vetojärjestelmä Työnnettävä
Leikkuumenetelmä BioClip®
Leikkuuleveys 46 cm

Hinta 349,-

TARJOUS

LB146i + QC80 laturi + BLI20 4Ah akku

499,-

HUSQVARNA LC 141Li

Helppokäyttöinen akkuruohonleikkuri on omiaan keskikokoisilla, monimuotoisilla nurmikoilla. Leikkaaminen sujuu nopeasti ja melutta yhdellä latauksella. Kevyessä ja kompaktissa leikkurissa on ergonominen työntöaisa, joka helpottaa ohjaamista myös ahtaissa tiloissa. Leikkurin akku on yhteensopiva kaikkien Husqvarnan BLi-akkujen kanssa

Vetojärjestelmä Työnnettävä
Leikkuumenetelmä Keruu/Taaksepuhallus
Leikkuuleveys 41 cm

Hinta 479,-

HUIPPUTARJOUS!

Akkuruohonleikkuripaketti:
*Husqvarna LC 141 Li
+BLi20 (4.2Ah) akku+QC330 pikalaturi

YHTEISHINTAAN 599,-

HUSQVARNA LC 247iX

Akkukäyttöinen ruohonleikkuri soveltuu suuremman leikkuuleveyden ansiosta keskisuurten nurmialueiden hoitamiseen. Työ sujuu vaivattomasti ja huollon tarve on vähäistä. Komposiittinen leikkuukotelo ja yksinkertainen näppäimistö helpottavat hallintaa. Hiljainen, tehokas ja savuton käyttö ei aiheuta lainkaan suoria päästöjä. Leikkurissa on tilaa kahdelle Husqvarna-akulle, minkä ansiosta käyttöaikaa voidaan pidentää käyttöaikaa ja kustannustehokkuutta parantaa. Liitettävyys tehostaa käyttöä, kun tietoja huollosta ja käyttöajoista saadaan Bluetooth-yhteyden avulla. Hinta ei sisällä akkua ja laturia. Hinta ei sisällä akkua ja laturia.

Vetojärjestelmä Työnnettävä
Leikkuumenetelmä Keruu/BioClip®/Taaksepuhallus
Leikkuuleveys 47 cm

Hinta 549,-


Jyväskylän Konesaha Oy

Ahjokatu 13
40320 Jyväskylä


P.
(014) 676 027
Fax. (014) 676 026
myynti@konesaha.fi
Ma-Pe 9 – 17, La 9 – 13